Colman’s – arvonnan säännöt

09.10.2018

Colman’s-kampanjapostausta blogissa kommentoimalla voit osallistua Purina Gourmet-tuotepaketin arvontaan.

Arvonnan järjestäjä
Arvid Nordquist

Valimotie 1 B

00380 HELSINKI

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 31.10.-26.11.2018 asti.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjavaikuttajien blogipostauksia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo voittajan arvonta-ajan päätyttyä. Kampanjavaikuttajan blogipostauksista arvotaan yksi (1) voittaja, joka voittaa tuotepaketin itselleen. Voittajia arvotaan neljä (4). Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot
Osallistuneiden kesken jouluinen herkkutuotekori (arvo. 20€)

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä
Kilpailuun osallistutaan blogipostausta kommentilla. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palveluista.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa.

Oikeus tulla unohdetuksi
Kilpailuun osallistutaan blogipostausta kommentoimalla. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin
Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksisat
Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi  Instagram -palveluissa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.


8 Responses to “Colman’s – arvonnan säännöt”

 1. Avatar Pirjo Mustonen-Paldanius sanoo:

  Minun jouluruokasuosikkini on lanttulaatikko. Olen aina tykännyt lantusta , sen lämpimästä ja voimakkaasta mausta.

 2. Avatar Helena Reiman sanoo:

  Mainioita reseptejä!

 3. Avatar Riitta Strid sanoo:

  Joulun kunkku on kinkku!
  Riisipuuro ja rusinasoppa myös nam

 4. Avatar Leena Finne sanoo:

  Mieluisin jouluruoka ja klassikko uutena hyvä lisuke granaattiomena-ruusukaalesta

 5. […] Aikaisten jouluintoilijoiden on mahdollista voittaa jouluinen herkkukori kertomalla sun paras jouluherkku? Aikaa osallistua on pari viikkoa, eli 26.11 asti ja säännöt löytyy täältä. […]

 6. Avatar Anneli sanoo:

  Kyllä sinappi(itse tehty) kuuluu meidän joulupöytään. Siskoni tekee sen sinapin ja saankin häneltä muutaman ihanan purnukan. Lisäksi käytän sitä tietenkin kinkun kuorrutteeseen, kinkun päälle sekä kermaviilikastikkeen teossa, jonka teen sienisalaattiin. Kyllä se itse tehty sinappi kuuluu niin luontevasti joulupöytään.

 7. Avatar Maria Paajanen sanoo:

  Colman´s sinappijauhetta 4 purkkia on jo ostettu ja teen niistä joulusinapin. Itse tehtydystä sinapista on jo tullut meidän perheen perinne, ilman sitä ei joulu tule. Laitan sinappiin kuohukermaa, kananmunia, sokeria, perunajauhoja, suolaa, etikkaa ja joskus lirauksen konjakkia Colman´s sinappijauheen lisäksi. Sinappi on makeaa ja juolunahan pitää olla makeaa ja suolaista eli makea sopii suolaisen kanssa hyvin.

 8. Avatar Pirjo sanoo:

  Jouluherkkuni on lanttulaatikko.