OP SYKE – ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan säännöt

Indiedays Oy:n sivulla voi osallistua OP Syke -kisaan.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 13.1.–5.2.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Kommentoi bloggaajan postaukseen millaisia ajatuksia sinulla herää OPn Sykkeen kaltaisesta pilotista, joka yhdistää vakuutuksen ja hyvinvoinnin.

OP Syke -kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat jättäneet oman vastauksena Indiedaysin bloggaajien kampanjapostaukseen ajalla 13.1.–5.2.2016. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi palkinto.

Kommenteissaan osallistujat antavat yhteystietonsa ja sallivat näin OP:n yhteydenotot koskien OP Syke -vakuutusta. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun pankin toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta kommenttien määrästä.

4.Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan viikolla 5 Indiedaysin toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkintolahjakortti toimitetaan voittajille postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti Vierumäelle hyvinvointiviikonlopun viettoon (arvo 250 euroa).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.