McDonald´s -kilpailun säännöt

Arvonnan säännöt

Indiedaysin sivustolla voi osallistua McDonald’s -kilpailuun.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 24.2.–16.3.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla bloggaajaan kampanjapostauksen kommenttiboxissa bloggaajan esittämään kilpailukysymykseen.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat jättäneet oman vastauksena Indiedaysin bloggaajien kampanjapostaukseen ajalla 24.2.–16.3.2016. Jokaisessa kampanjassa mukana olevassa blogissa arvotaan yksi 25 euron arvoinen lahjakortti McDonalds’iin postaukseen kommentoneiden kesken.

Kommenteissaan osallistujat antavat yhteystietonsa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta kommenttien määrästä.

4.Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan viikolla 11 Indiedaysin toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkintolahjakortti toimitetaan voittajille postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Jokaisessa kampanjassa mukana olevassa blogissa arvotaan yksi 25 euron arvoinen lahjakortti McDonalds’iin postaukseen kommentoneiden kesken.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.