Vaasan Kotiuunin arvonnan säännöt

Blogipostauksia kommentoimalla voi osallistua VAASAN Kotiuunin -kilpailuun. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

  1. Kilpailun järjestäjä

VAASAN Oy
PL 315
00181 Helsinki

  1. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua ehdottamalla kampanjaan osallistuville bloggaajille (But I’m a human not a sandwich, Kulinaari, Mariannan, Tiina H, Uino ja Unelmaa leipomassa) Vaasan Kotiuunin -reseptivideoista reseptiä, jonka kukin bloggaaja toteuttaa toisessa kampanjapostauksessaan. Ehdotukset toimitetaan kommentoimalla kampanjapostausten kommenttikentässä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin bloggaajan ilmoittamaan ajankohtaan asti.

  1. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan ehdottamalla omaa suosikkiaan Vaasan Kotiuunin reseptivideoista kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostauksissa oleviin arvontoihin bloggaajien itsensä ilmoittamaan ajankohtaan asti. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

  1. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhden voittajan postaustaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä kuusi (6).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkinnon postituksesta ei koidu voittajalle kustannuksia. VAASAN Oy ei ole vastuussa osallistujalle palkinnon noudosta aiheutuvista kuluista. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

  1. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa yksi (1) belgialainen vohvelirauta. Tuote on arvoltaan noin 60 euroa.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

  1. Kilpailun järjestäjän vastuu

VAASAN Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. VAASAN Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

VAASAN Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  VAASAN Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

  1. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

  1. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste ovat nähtävissä Internetissä seuraavassa osoitteessa: vaasan.fi/www-sivujen-kayttoehdot