Sally Hansen Miracle Gel 2.0 -arvonnan säännöt

Julkaisemalla oman kesäisen Sally Hansen kynsilookisi Instagramissa hashtagein #SallyHansenFI sekä #MiracleGel, voit osallistua Sally Hansenin Miracle Gel 2.0 -kilpailuun. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

 

  1. Kilpailun järjestäjä

Berner Oy
Eteläranta 4
00130 Helsinki

 

  1. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla kynsilookin Instagramissa 27.5. –3.7.2016 23:59 mennessä.

 

  1. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagramissa oman kynsilookin, joka tulee tägätä hashtagein #SallyHansenFI ja #MiracleGel. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan. Kilpailuun osallistuakseen on osallistujan julkaistava ainakin yksi Instagram-postaus, mutta myös useampia saa julkaista.

Osallistumisoikeutta ei ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

 

  1. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan Berner Oy:n sekä kampanjan bloggaajien (Are you feeling fashionable?, Avec Sofié, But I’m a human not a sandwich, Colour me!, Just My Imagination, MAMI GO GO, MUTSIS ON. ja Saijis) toimesta maanantaina 4.7. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramin sisäisessä viestintäpalvelussa. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkinnon postituksesta ei koidu voittajalle kustannuksia. Berner Oy ei ole vastuussa osallistujalle palkinnon noudosta aiheutuvista kuluista. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

 

  1. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona yksi noin 475 € arvoinen Sally Hansenin tuotepaketti. Lisäksi arvotaan kahdeksan pienempää tuotepakettia, joista jokainen on arvoltaan noin 30€. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkinnot arvotaan kaikkien niiden käyttäjien kesken, jotka ovat julkaisseet kuvan Instagram-tilillään ohjeiden mukaisesti.

 

  1. Kilpailun järjestäjän vastuu

Berner Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Indiedays Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Erityisesti huomioitavaa on, että kilpailu ei ole Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön, ei Instagramin tai vastaavan median.

Berner Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  Berner Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

 

  1. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

  1. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

 

  1. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.