VR Allegro -arvonnan säännöt

Blogipostauksia kommentoimalla voi osallistua VR Allegro -arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

  1. Arvonnan järjestäjä

VR-Yhtymä Oy
PL 488 (Vilhonkatu 13)
00101 Helsinki

  1. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien (Go 4 it vol. 2ElizavetaSara Ollila sekä Uusi Kuu) kampanjapostausten kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin bloggaajan ilmoittamaan ajankohtaan asti.

  1. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kertomalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostauksissa oleviin arvontoihin omista Pietari-haaveista. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

  1. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhden voittajan postaustaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä neljä (4).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

  1. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa yksi (1) kahden hengen VR Allegro -matkalahjakortti (arvo n. 240 euroa), joka on voimassa 6 kuukautta voimaantuloajasta. Kyseessä on meno-paluumatka 2. luokassa. Lahjakortin voi vaihtaa junalipuksi VR:n asemien lipunmyynnissä enintään 60 vuorokautta ennen matkaa. Lahjakortin lunastuksen yhteydessä tulee ilmoittaa kaikkien matkalle lähtevien matkustajien passitiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja kansalaisuus). Junalipun lisäksi matkalle tarvitaan myös viisumi. Viisumi ei kuulu palkinnon hintaan. 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

  1. Kilpailun järjestäjän vastuu

VR-Yhtymä Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. VR-Yhtymä Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

VR-Yhtymä Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  VR-Yhtymä Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

  1. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

  1. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.