Dermoshop -arvonnan säännöt

27.06.2016

Indiedays järjestää Dermoshop -lukijakilpailun, jossa kampanjabloggaajien blogipostauksia kommentoineet voivat osallistua Dermoshopin Living-tuotepaketin arvontaan.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Bloggaajan kampanjapostauksessa määrittelemä aika.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan kertomalla oma suosikki Dermoshopin Living-tuotteista kampanjapostauksen kommenttikentässä.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan yksi Dermoshopin Living-tuotepaketti.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan Indiedaysin toimesta bloggaajan ilmoittaman arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kunkin bloggaajan kampanjapostaukseen kilpailukysymykseen vastanneiden kesken arvotaan yksi Dermoshopin Living-tuotepakettia.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.

 


13 Responses to “Dermoshop -arvonnan säännöt”

 1. Avatar Hannele Holm sanoo:

  IHANIA rouheita tuotteita,sopii meille tänne Merenkurkun saaristoon

 2. Avatar Ava sanoo:

  Huonetuoksu, koska en ole sellaista koskaan kotona kokeillut.

 3. Avatar Maamo sanoo:

  Huonetuoksu kiinnostaa ja ylipäänsä kaikki sarjan tuotteet miellyttävän ulkoasunsa vuoksi.

 4. Avatar tanja Willberg sanoo:

  minusta kivoja dermosil living tuotteita ovat keittiösaippua,tiskirätti ja pyyhe.minulle keittiön siisteys on tärkeää. pyyhkeet ovat myös ihania.oikein ihastuttavia uusia dermosil tuotteita.

 5. Living sarjan käsisaippua sekä käsi ja bodyvoide

 6. Avatar Nyberg Riitta sanoo:

  Dermosil bodywash,narusaippua ja pesusieni.

 7. Avatar Minna sanoo:

  Huonetuoksuja olen pohtinut kauan ja tässä olisi kaunis ja kiinnostava tuote. Kiitos blogistasi, on kiva katsella kaunista kotianne!

 8. Avatar Sari sanoo:

  Käsi-ja vartalovoide on minun suosikki. Siitä jäi ihana tuoksu iholle.

 9. Avatar Siiri sanoo:

  Eniten houkutteli ihana huonetuoksu 🙂

 10. Avatar Pirkko sanoo:

  Huonetuoksulla huutava pula meillä. Silmiä hivelevä pullo.

 11. Avatar hanski sanoo:

  Pesusieni ois kiva 🙂

 12. Avatar Outi sanoo:

  Nuo mustat pullot on ihania! Ja uskon, että tuoksu niiden sisällä miellyttäisi minua. Pakko testata rasvat sekä saippuat mustista pulloista

 13. Avatar Laura sanoo:

  Minä tilasin huonetuoksun ja saippuaa mustissa pulloissa 🙂 Vielä ajattelin hankkia mm.tarjottimen. Huonetuoksu on kyllä ykkönen. Se on kaunis ja siinä on ihana tuosu. Pullo on niin iso ja tikkuja monta, että lirautin sitä myös pieneen lasipulloon muutaman tikun kera ja laitoin eteiseen 🙂