Fazer Alku Mysli -säännöt

Indiedays järjestää Fazer Alku myslit -lukijakilpailun, jossa kampanjabloggaajien blogipostauksia kommentoineet voivat osallistua Fazerin tuotepaketin arvontaan.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Bloggaajan kampanjapostauksessa määrittelemä aika.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan kertomalla oma suosikki Fazerin Alku mysli -tuotteista kampanjapostauksen kommenttikentässä.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan Fazerin Alku mysli -tuotepaketteja.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan Indiedaysin toimesta bloggaajan ilmoittaman arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kunkin bloggaajan kampanjapostaukseen kilpailukysymykseen vastanneiden kesken arvotaan Fazerin herkullisia myslipalkintoja, kolme palkintoa blogia kohden.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.