Libero-arvonnan säännöt

13.10.2016

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää Liberon lukijakilpailun, jossa vastaajat voivat osallistua arvontaan.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 20.10.–29.11.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla kampanjapostausta.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia bloggaajien ilmoittamana aikana. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan tuotepaketti, johon kuuluu koon 5 Libero Touch -vaippoja ja Libero-peitto.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan kussakin blogissa arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kukin bloggaaja arpoo yhden voittajan, palkintona on Liberon noin 35 € arvoinen tuotepaketti.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


8 Responses to “Libero-arvonnan säännöt”

 1. Avatar julia sanoo:

  Paras vaihtoehto olisi jo totutellaa pottaan, mutta kun käyttä vielä 2-vuotias poika vaippoja niin olisi kiva kokeila jotain muuuta vaippoja kun käyttää aina perus vaippoja tai pampersit 🙂

 2. […] Aiheeseen liittyen sain Liberolta myös lukijoideni kesken arvottavaksi tuotepaketin, joka sisältää Libero Touch 5 vaippoja sekä sievän pehmoisen viltin. Mikäli siis vitoskoon vaipat tulisivat tarpeeseen, voit osallistua arvontaan kertomalla millaisia lahjasuunnitelmia teillä mahdollisesti on tulevaa isänpäivää ajatellen. Osallistumisaikaa on 18.11. asti. Arvonnan säännöt löytyvät täältä. […]

 3. Avatar Petra sanoo:

  Hej!
  Olemme käyttäneet Libero Touch vaippoja nyt 10 kk ja olen niin tyytyväinen! Joskus olemme kokeilleet muita tarjousvaippoja, mutta vauva saa melkein heti niin punaisen pyllyn, että pitää vaihtaa takaisin…

 4. Avatar Hertta sanoo:

  Mukana 🙂 5 koko on mennyt meillä jo tovin ja menee meidän 9kk neidille varmasti pitkään vielä jatkossakin

  hedu88@gmail.com

 5. Avatar Leena sanoo:

  Liberot on meidänkin suosikkeja.

 6. Avatar Riina Suominen sanoo:

  Mukana!

 7. Avatar Tiina sanoo:

  Mukana…. tiinakostamo1@gmail.com

 8. Avatar Johanna Puoskari sanoo:

  Uusi takki ja suklaata 🙂