Bette Box -arvonnan säännöt

Tilaamalla Bette Boxin uutiskirjeen Uusi Kuun Bette Box -kampanjapostauksessa olevan uutiskirjeentilauslomakkeen kautta osallistut Bette Boxin arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

  1. Arvonnan järjestäjä

Boxie Oy / Bette Box
Nahkahousuntie 1 B 48
00210 HELSINKI

  1. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua torstaihin 23.2.2017 klo 15:59 asti Uusi Kuun Bette Box -kampanjapostauksessa tilaamalla Bette Boxin uutiskirjeen.

  1. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan voi osallistua tilaamalla Bette Boxin uutiskirjeen Uusi Kuun Bette Box -kampanjapostauksissa olevan lomakkeen kautta.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

  1. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan maanantaina 23.2.2017 klo 16 Indieplacen toimesta.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

  1. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme (3) Bette Boxin tammikuun boksia. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

  1. Kilpailun järjestäjän vastuu

Boxie Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Boxie Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Boxie Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  Boxie Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

  1. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

  1. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.